Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Δηλώσεις του Προέδρου του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου στο ΑΜΠΕ


Ο σημερινός τίτλος της εφημερίδας Independent ήταν προαποφασισμένoς και είναι ανυπόστατος. Ο συντάκτης του άρθρου απεγνωσμένα προσπάθησε να δημιουργήσει μια ιστορία και επέλεξε ένα τίτλο ο οποίος διαψεύδεται ακόμη και από στοιχεία που παραθέτει μέσα στο κείμενο του.

Σας δηλώνω κατηγορηματικά κύριε Καριπίδη, πως ούτε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ούτε η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, ούτε το Ελληνικό Δημόσιο αλλά και κανένας Έλληνας αξιωματούχος, έχουν δαπανήσει ένα ευρώ για το Σπίτι των Ελλήνων.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου, της Συμμαχίας για την Ελλάδα και του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας.

Το Σπίτι των Ελλήνων για το διάστημα που θα λειτουργήσει, 28 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου, στηρίζεται αποκλειστικά σε χορηγίες, οι οποίες συμπληρώθηκαν με προσωπικές θυσίες συγκεκριμένων ανθρώπων.

Ζητώ σήμερα  από την εφημερίδα Independent να προβεί σε άμεση διόρθωση του ανυπόστατου και κακοήθους άρθρου. Αν δεν το κάνει θα βρεθώ στην ευχάριστη θέση να την ευχαριστήσω για την οικονομική συνδρομή που θα προσφέρει στην προσπάθεια που κάνουμε. Μια προσπάθεια για την οποία είμαστε περήφανοι και την οποία στηρίζουν πολλοί άνθρωποι με προσωπικές θυσίες και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίζουν να την στηρίζουν. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου